イングリッシュ ドクターズ アカデミー
  タラアロクョスャ エレナヘスコ セニトォオ・ケフ
   
 
 
 
 
   
   
   
     

 

 

 

 

ケォチヲ ケョシュ
 
 
 
   
 
 
NO.
  58
TITLE
 
HIT
  285
NAME
  EDA
DATE
  2016/03/22




[ TOEIC ]

TIME...............................PART.........................DURATION

8:00 A.M. - 8:45 A.M.......LISTENING TEST........(approx. 45 min.)
8:45 A.M. - 10:00 A.M......READING TEST..........(approx. 75 min.)

(10-minute BREAK)

10:10 A.M. - 11:05 A.M.....WRITING TEST........(approx. 55 min.)
11:10 A.M. - 11:50 A.M....SPEAKING TEST.......(approx. 15-20 min. for each student)



[ IELTS ]

TIME..................................PART.............................DURATION

8:30 A.M. - 8:45 A.M.......IELTS SPEAKING........(approx. 15 min.)
8:50 A.M. - 9:50 A.M.......IELTS READING.........(approx. 60 min.)

(20-minute BREAK)

10:10 A.M. - 11:10 A.M....IELTS WRITING........(approx. 60 min.)
11:20 A.M. - 12:00 A.M....IELTS LISTENING.....(approx. 40 min.)



ALL STUDENTS SHOULD FOLLOW THE SCHEDULE CLOSELY.
SCHEDULE DETAILS WILL BE GIVEN TO EACH STUDENT.



- THE MANAGEMENT -

  ▼ 前